Een individuele en persoonlijke butler voor elke klant?

Op het moment waarop de reputatie en het bezoekersaantal van uw hotel bepaald worden door wat er over u op het web gezegd wordt, is het essentieel dat u zich de relatie met uw klant toeëigent. Des te meer aangezien het internet een soort afstandsbediening van de klantenrelatie geworden is.

En wat als u met een mobiele butlertoepassing doorlopend contact zou hebben met uw gast? Beeld u in dat uw klant een gepersonaliseerd en snel antwoord krijgt op elk van zijn noden. Beeld u in dat al uw diensten, de beschrijving van uw faciliteiten, de lijst van de beste adressen uit de streek toegankelijk zijn vanop de smartphone of tablet van uw klant.

Grotere tevredenheid van uw klant, meer verkoop tijdens het verblijf, grotere efficiëntie van uw personeel,...

Redenen genoeg om een gratis demonstratie in uw hotel aan te vragen.

Al uw voordelen bekijken Een demonstratie vragen

Intuïtief beheer van uw toepassing

Uw klantenrelatie met één klik beheren is mogelijk via uw intuïtief dashboard dat via al uw telecommunicatie toegankelijk is: computer, tablet, smartphone

Dankzij een eenvoudig te gebruiken en tof inhoudbeheersysteem kan u uw toepassing in enkele kliks updaten: inhoud aanmaken, bewerken en organiseren. Met uw dashboard kan u de vragen van uw klanten beheren en hun berichten beantwoorden.

U beschikt eveneens over een doorlopende toegang in real time tot de prestatiestatistieken van uw mobiele toepassing.

Al uw voordelen bekijken Een demonstratie vragen

Restez au courant des actualités de GroomService !