Online hotelboeking via een mobiel toestel

Bevorder de boeking van uw hotelkamers via een mobiel toestel en verhoog uw bezettingsgraad dankzij uw GroomService-toepassing.

Hotelboekingen via een smartphone of een tablet nemen een hoge vlucht. In 2013 boekte één persoon op drie in Europa minstens één kamer met zijn mobiel toestel.

Deze tendens zet zich door en zal in de toekomst toenemen. Mis de trein niet. Met uw GroomService-butlertoepassing vergemakkelijkt u de mobiele boeking en beantwoordt u aan de vraag van uw private en zakelijke klan


Mobiele boeking gewaardeerd door zakenlui

Zakenlui zijn gehaaste klanten die voortdurend voor hun zaken verbonden zijn. Eén zakenman op twee boekt zijn kamer via zijn mobiel toestel. Beschikken over een eenvoudige, ergonomische en snelle mobiele toepassing is een troef voor uw etablissement.

Naast de boeking van de kamer stimuleert u daarenboven de aankoop van andere diensten die door zakenlui op prijs gesteld worden: seminarizezaal, taxi,... Een goed middel om de omzet van uw hotel te verhogen.


Privéreizen: mobiele boeking wint terrein.

Mobiele toepassingen worden voortaan gezien als een persoonlijke reisassistent. Aangezien klanten deze reeds gebruiken voor hun opzoekingen kan u hen stimuleren om tot actie over te gaan.

Met uw GroomService-toepassing vergemakkelijkt u de boeking met een mobiel toestel en stelt u uw gasten al uw complementaire diensten voor: bijkomend bed, kamerupgrade, ontbijt,...


Mobiele boeking voor de Y, Z,... generaties

De jongeren van vandaag zijn uw klanten van morgen. En heel toevallig leven ze "dag in dag uit met hun smartphone". Heeft u al overwogen om op hun aankoopgedrag te anticiperen?

Met uw mobiele toepassing beantwoordt u aan de specifieke noden van deze klanten die altijd met het internet verbonden zijn en versterkt u hun tevredenheid.

Restez au courant des actualités de GroomService !