Hogere omzet en winst

Mobiele boeking, last minute, verkoop tijdens het verblijf,... Dankzij uw mobiele GroomService-butlertoepassing app, zal u uw omzet en de winst van uw hotel verhogen.

Uw hotel moderniseren? Er het comfort van verhogen? Uw klanten stellen steeds meer eisen. En om hieraan te beantwoorden heeft u een budget nodig. En als een mobiele butlerapp u nu eens toeliet uw hotel beter te gelde te maken, uw omzet en uw winst te verhogen?


Uw omzet verhogen met mobiele boeking

Met GroomService kan u op het web aanwezig zijn met aantrekkelijke en op maat gemaakte inhoud zodra uw klant het idee heeft om op reis te gaan.

Met uw mobiele toepassing stimuleert u online boekingen. Meer nog, u maakt reclame voor uw kamers en stimuleert last minute boekingen via een SMS-marketingsysteem.


Commissies beperken, uw winst verhogen

Telkens een klant via een online boekingcentrale een kamer boekt, verliest u een mooie commissie aan het platform.

Met uw GroomService-toepassing kan u de relatie met uw klanten onderhouden. U verhoogt de bezettingsgraad van uw hotel via eigen marketingacties.


De verkoop tijdens het verblijf verhogen

Bar- en restaurantkaart, openingsuren en tarieven van de wellness... Uw gasten hebben via hun mobiele telefoon toegang tot uw diensten. Via een berichtensysteem, zendt u hun waarschuwingen: "reserveer uw spa en geniet 20% korting", "vanavond gratis aperitief in het restaurant".

Daarenboven bewaart uw mobiel butlersysteem een overzicht van de acties van uw klanten. U heeft een nauwkeurig overzicht van hun voorkeuren en kan hen zo op maat gemaakte offertes voorstellen.

Restez au courant des actualités de GroomService !