Hoe de efficiëntie van uw personeel verhogen?

Verlichting van bepaalde taken, snelle toegang tot informatie. Dankzij uw mobiele GroomService-butlertoepassing bevordert u de autonomie van de klant en de efficiëntie van uw hotelpersoneel.

Wanneer een klant uw hotel binnenkomt, wil hij zich ontspannen. Hij verwacht dat u tot zijn dienst staat en dat u snel en goed aan zijn verwachtingen beantwoordt.

Niet eenvoudig wanneer uw personeel reeds met andere taken bezig is. En als een mobiele butlertoepassing u nu eens zou helpen om de efficiëntie van uw personeel en van uw etablissement te verhogen?


Verminder bepaalde taken om de efficiëntie te verhogen

Wanneer een klant inlichtingen of een bepaalde dienst wenst, richt hij zich vaak tot het onthaal of tot de eerste hotelbediende die hij vindt. Niet altijd tot de juiste gesprekspartner.

Met deze toepassing wordt uw gast zelfstandiger. Van uw kant antwoordt u rechtstreeks op zijn vragen via een bericht op zijn telefoon of doet u een beroep op het meest competente personeelslid.


Het juiste personeel op de juiste plaats

Toen uw klant vroeger een specifieke vraag had (lakens verversen, roomservice bestellen, een tafel in het restaurant boeken) wendde hij zich tot het onthaal van het hotel.

Nu vraagt hij dit via zijn mobiel toestel dankzij GroomService. U controleert dan de vragen via uw dashboard en duidt de meest geschikte persoon aan om erop te antwoorden.


Snelle toegang tot informatie voor meer efficiëntie

Gastronomisch restaurant, trendy bar, museum,... Uw klanten willen de leuke adresjes van de streek. Dankzij GroomService hebben ze er via hun mobiel toestel zowel binnen als buiten uw hotel toegang toe.

En als ze de vraag komen stellen aan het onthaal? Uw butlertoepassing beschikt eveneens over een eenvoudige, snelle en efficiënte tool om beter aan hun noden te beantwoorden en deze te vervullen.

Restez au courant des actualités de GroomService !