Roomservice bestellingen via mobiele toepassingen

Vereenvoudig de toegang tot de roomservice voor zakelijke en private klanten. Vergemakkelijk de bestellingen en boost uw omzet met uw mobiele GroomService-butlertoepassing.

Vroeger belden uw klanten het onthaal om roomservice te bestellen. Vandaag kopen ze rechtstreeks met hun mobiel toestel via de mobiele GroomService-butlertoepassing.

GroomService vereenvoudigt het opnemen van de bestellingen en stimuleert zowel zakelijke als private klanten om tot actie over te gaan.


Roomservice bestellen vanuit de seminariezaal

Tijdens hun volledige verblijf zijn uw zakenklanten constant online (om dringende zaken te behandelen, mails te lezen, vergaderverslagen te verzenden). Vergemakkelijk de roomservice bestellingen online en verhoog hun comfort.

Uw professionele klanten bestellen hun drank of hun hapjes via hun mobiel toestel. U bedient hen rechtstreeks in hun werkruimte. Comfort dat de algemene tevredenheid versterkt.


Roomservice bestellingen: geen remmingen meer

Wensen uw privéklanten ontbijt in bed, een fles champagne te bestellen voor een romantisch etentje? Sommige mensen voelen zich echt geremd om uw personeel te contacteren.

Met de GroomService-applicatie bestellen uw gasten uw hoteldiensten rechtstreeks vanaf hun mobiel toestel. Geen ongemak meer om met de bedienden contact op te nemen.


Toegang tot de roomservice in de eigen taal

Voor bepaalde buitenlandse klanten lijkt roomservice bestellen op een echt hindernissenparcours: ze kennen de plaatselijke taal niet en spreken gebrekkig internationale talen.

Via hun mobiele butlertoepassing hebben de klanten in hun eigen taal toegang tot uw kaart. Het bestelsysteem in enkele kliks vergemakkelijkt de aankoop en boost uw omzet.

Restez au courant des actualités de GroomService !