Referenties

We hadden een evangelist nodig!

Vandaag de dag hebben we klanten over de hele wereld, maar we moesten toch onze eerste klant vinden. We geven hier het woord aan onze partner van bij het prille begin.


Arminda Fernandes

General Manager - Hôtel Alliance Palais des Congrès, Luik

« Met GroomService kunnen we onze diensten vergroten en de contacten met onze klanten versterken. Enerzijds door hem het geheel van onze diensten in detail en op een actuele manier voor te stellen en anderzijds door nog meer naar zijn wensen te luisteren dankzij een veeltalige realtime butlerservice die in de toepassing geïntegreerd is. Voor uw klanten van over de hele wereld is het uiteraard een dienst die enorm gewaardeerd wordt. Met de applicatie die door Groom-Service ingesteld wordt, kunnen we kostbare tijd winnen en ons meer op advies concentreren.

Het Hôtel Alliance Palais des Congrès van Luik is een etablissement met zowat 220 kamers aan de oever van de Maas en op enkele minuten stappen van het centrum. De tevredenheid en het plezier van onze klanten maken deel uit van onze voornaamste bekommernissen.

Met deze ingesteldheid hebben we het Groom-Service project met veel interesse omarmd omdat het volledig beantwoordt aan de huidige vraag van de hypergeconnecteerde klant die in realtime en op een functionele manier geïnformeerd wil worden. Dankzij de instant dynamische updates is het systeem helemaal aangepast aan de wensen van de hotelier die een tool wil die met zijn tijd meegaat (interactief, optimaler, aangepaster en flexibeler dan onze gebruikelijke papieren informatie). »

Restez au courant des actualités de GroomService !