Plaatselijke toeristische attracties aanbevelen

U kan met uw mobiele GroomService-butlertoepassing plaatselijke toeristische attracties en aanbiedingen van uw partners oplijsten en aanbevelen. Maak gebruik van de aanbevelingen op internet..

"Goeieavond, kunt u ons een typisch restaurant van de streek aanbevelen?", "Is er een trendy bar in de buurt?", "Wat moeten we zeker bezoeken?".

U bent zeker met de volgende situatie vertrouwd: uw klanten staan te dringen aan het onthaal van uw hotel om informatie en aanbevelingen te verkrijgen over de plaatselijke toeristische attracties. En als een mobiele toepassing uw personeel aan het onthaal zou helpen?


Uw mobiele GroomService-butlertoepassing kan alle informatie over de plaatselijke toeristische activiteiten en de aanbiedingen van uw partners op één enkele plaats bundelen.

Via een eenvoudige, aantrekkelijke interface met veel informatie vindt uw klant alle inlichtingen die hij nodig heeft.


Uw GroomService app is meer dan een opsomming van plaatsen aangezien het uw gasten uitgebreide informatie biedt. Niet alleen kaarten maar eveneens meningen van andere gebruikers.

Uw klanten laten immers een waardering, een cijfer, een raadgeving achter voor de volgende klanten. Hier speelt de kracht van de aanbevelingen op het internet die een beslissende invloed hebben op de aankoop.


Uw personeel is dan wel op de hoogte van wat er zich in zijn streek afspeelt maar kan toch niet alles beheren. Soms moet er lang gezocht worden vooraleer uw gasten een passend antwoord krijgen.

Met het GroomService-portaal heeft uw butlerdienst toegang tot de informatie op één enkele plaats. U snapt het al: een snel antwoord versterkt de tevredenheid van uw klanten en verhoogt de efficiëntie van uw personeel.

Restez au courant des actualités de GroomService !